|
|
|
|
|
|
|
|
Lån  


 
Annonce:


Gode råd når du går i byen
Voldelige typer

Alkohol påvirker mennesker meget forskelligt. Nogle bliver kærlige, nogle søvnige og andre voldelige. Den sidste gruppe kan løseligt deles op i 3 typer:

* Typen som kan blive uvenner med en affaldsspand eller et busstoppested, og som er tilbøjelig til at miste fornuften, men ikke nødvendigvis bliver voldelig overfor andre mennesker.

* Så er der typen, som bliver ondskabsfuld, når der kommer for meget alkohol eller andre rusmidler i blodet. Det kan komme til udtryk ved ubehageligheder,overfusning eller trusler og lignende. Den værste af slagsen bliver aggressiv og voldelig.

* Den afstumpede type drikker ikke nødvendigvis alkohol, men går ofte kun i byen for at opsøge eller skabe ballade og foretrækker at færdes i flok med andre ligesindede.

Optræk til vold

* Vær opmærksom på stemningen omkring dig når du færdes i nattelivet. En situation kan hurtigt udvikle sig, hvis du er uopmærksom.

* Hvis der er dårlig stemning til en fest, så bør du overveje at gå tidligt. Der er med garanti en bedre fest en anden dag.

* Det er sjældent, at et overfald kommer uden varsel. Et voldsomt kropssprog vil typisk afsløre, om der er aggressioner på vej.

* I langt de fleste tilfælde vil en voldsmand først forsøge at provokere dig for at finde en grund eller undskyldning til at begå vold.

* Hvis du bliver provokeret verbalt, så lad være med at spille med ved at give svar på tiltale eller hæve stemmen.

Personlige råd om vold

* Tænk over hvem du går ud sammen med og vælg dine gå-i-byen venner med omtanke.

* Lad være med at drikke dig fuld, men drik med stil så du kan bevare et rimeligt overblik.

* Medbring aldrig våben, når du skal til fest eller i byen. Våben kan ikke bruges til at nedtrappe en konflikt og du risikerer, at våbenet bliver brugt mod dig selv.

* Hold dig for din egen sikkerheds skyld altid på afstand af typer som du er usikker på.

* Undervurder aldrig en person som forsøger at provokere dig, uanset fysisk størrelse.

Kilde: Trygt Natteliv

Kategorier på sider:

Venedig Flyrejser til Paris Storbyferie Barcelona Teater København diverse Barcelona Verdens bedste byer Storbyferie Madrid Oslo San Francisco Filmanmeldelser New York Storbyferie Prag Rom Storbyferie Paris Rejser & Ferie Koncerter London Storbyferie Rom Turistinformation Gode råd når du går i byen Zoo Aarhus Biografer Cirkus Museer Bøger Forlystelser Storbyferie Berlin København Odense Prag Flyrejser Milano Spise ude Storbyferie Paris Berlin Storbyferie London Flyrejser Flyrejser til Berlin Akvarier Edinburgh Cape Town Koncertanmeldelser Gode råd ved køb af billetter på nettet
 
 
 Du er her: Byen - København Byen - - Hvad er Byen en et   

Der tages intet ansvar for oplysningerne på denne side. Siden kan kun betragtes som vejledende.