|
|
Lån  


 
Annonce:


Gode råd når du går i byen
Voldelige typer

Alkohol påvirker mennesker meget forskelligt. Nogle bliver kærlige, nogle søvnige og andre voldelige. Den sidste gruppe kan løseligt deles op i 3 typer:

* Typen som kan blive uvenner med en affaldsspand eller et busstoppested, og som er tilbøjelig til at miste fornuften, men ikke nødvendigvis bliver voldelig overfor andre mennesker.

* Så er der typen, som bliver ondskabsfuld, når der kommer for meget alkohol eller andre rusmidler i blodet. Det kan komme til udtryk ved ubehageligheder,overfusning eller trusler og lignende. Den værste af slagsen bliver aggressiv og voldelig.

* Den afstumpede type drikker ikke nødvendigvis alkohol, men går ofte kun i byen for at opsøge eller skabe ballade og foretrækker at færdes i flok med andre ligesindede.

Optræk til vold

* Vær opmærksom på stemningen omkring dig når du færdes i nattelivet. En situation kan hurtigt udvikle sig, hvis du er uopmærksom.

* Hvis der er dårlig stemning til en fest, så bør du overveje at gå tidligt. Der er med garanti en bedre fest en anden dag.

* Det er sjældent, at et overfald kommer uden varsel. Et voldsomt kropssprog vil typisk afsløre, om der er aggressioner på vej.

* I langt de fleste tilfælde vil en voldsmand først forsøge at provokere dig for at finde en grund eller undskyldning til at begå vold.

* Hvis du bliver provokeret verbalt, så lad være med at spille med ved at give svar på tiltale eller hæve stemmen.

Personlige råd om vold

* Tænk over hvem du går ud sammen med og vælg dine gå-i-byen venner med omtanke.

* Lad være med at drikke dig fuld, men drik med stil så du kan bevare et rimeligt overblik.

* Medbring aldrig våben, når du skal til fest eller i byen. Våben kan ikke bruges til at nedtrappe en konflikt og du risikerer, at våbenet bliver brugt mod dig selv.

* Hold dig for din egen sikkerheds skyld altid på afstand af typer som du er usikker på.

* Undervurder aldrig en person som forsøger at provokere dig, uanset fysisk størrelse.

Kilde: Trygt Natteliv

Kategorier på sider:

Barcelona Storbyferie Forlystelser Kbenhavn Flyrejser til Berlin Storbyferie Berlin Teater Edinburgh Storbyferie Barcelona Flyrejser Flyrejser Milano Cape Town New York Koncertanmeldelser Storbyferie Madrid Zoo Gode rd nr du gr i byen Biografer Bger Rom Spise ude Storbyferie Rom Venedig Prag Museer Oslo Paris Berlin Filmanmeldelser Cirkus Koncerter Rejser & Ferie London Storbyferie Paris Storbyferie Prag Turistinformation San Francisco Gode rd ved kb af billetter p nettet Verdens bedste byer Akvarier Storbyferie London Flyrejser til Paris Odense Kbenhavn diverse rhus


 Du er her: Byen - Netannoncer Byen -