|
|
|
|
|
|
|
|
Lån  


 
Annonce:


London
London er hovedstaden og den største metropolregion i England og Det Forenede Kongerige Storbritannien og Nordirland. Som byens kerne beholder City of London stadig omtrent sine middelalderlige grænser; men siden senest 1800-tallet har navnet "London" også refereret til hele den metropolis, der har udviklet sig omkring selve byen. I dag udgør størstedelen af denne konurbation Londons region og Greater London, med sin egen valgte borgmester og byråd.

Som en vigtig bosættelse i mere end to årtusinder går Londons historie tilbage til sin grundlæggelse af romerne. Siden grundlæggelsen har London været center for mange vigtige bevægelser og fænomener gennem historien, såsom den engelske renæssance, den industrielle revolution og nygotiske-arkitektur. I lyset af dette er byen blevet en af de mest populære turistdestinationer i verden, og byen tiltrækker stadigt flere mennesker på grund af sin økonomiske vækst. London har tre verdensarvssteder; disse er Palace of Westminster, Tower of London og den historiske bosættelse Greenwich. Byen er en af verdens ledende kommercielle, finansmæssige og kulturelle centre, og dens indflydelse på politik, uddannelse, underholdning, massemedier, mode og kunst bidrager alle til dens status som en vigtig verdensby.

London har en officiel befolkning på 7.560.000 pr. midt-2007[8] inden for grænserne af Greater London og er en af de største byer i EU, målt på befolkning. Metropolregionen estimeres til at have en befolkning på mellem 12 og 14 millioner. London har en varieret befolkning målt på både folkeslag, kulturer og religioner, og over 300 forskellige sprog tales inde for byens grænser. Byen er desuden en international transporthub med sine fem større lufthavne i området, samt en stor havn. Byen er den største luftfarts-hub i verden, og Heathrow Lufthavn har flere passagerer end nogen anden lufthavn i verden.

Kategorier på sider:

Storbyferie Madrid Cape Town Filmanmeldelser Edinburgh Venedig Teater Biografer Rom Storbyferie Flyrejser Storbyferie Berlin Storbyferie Barcelona San Francisco Turistinformation Museer Aarhus Akvarier New York København Storbyferie London Koncerter Oslo Storbyferie Paris London Storbyferie Prag Odense Gode råd ved køb af billetter på nettet Bøger Gode råd når du går i byen Barcelona Spise ude Prag Berlin Koncertanmeldelser Flyrejser til Berlin Rejser & Ferie Forlystelser Flyrejser til Paris Paris Storbyferie Rom Cirkus Zoo Flyrejser Milano Verdens bedste byer København diverse
 
 
 Du er her: Byen - København Byen - - Hvad er Byen en et   

Der tages intet ansvar for oplysningerne på denne side. Siden kan kun betragtes som vejledende.